Reviews

Reviews

Mw. B. v.d. V.  58 jaar
Mw. B. v.d. V. 58 jaar
Lees verder
Ik kwam bij je met veel zowel lichamelijke als psychische klachten, Ik had duizeligheid, hoofdpijn, nek en schouderpijn en hartkloppingen die gerelateerd waren aan de TIA, angststoornis, paniekaanvallen en burn-out Vrij snel , na 2-3 behandelingen was ik verlost van de ergste lichamelijke klachten. Dat was een grote opluchting; ik kreeg vertrouwen in mijn lichaam en kon beginnen met mentale genezing, Dankzij het juiste toepassen van acupunctuur en ontspanningsoefeningen, alsmede je geweldige adviezen mbt ontspannen, relativeren en mind zetten heb ik mijn angsten kunnen beheersen. Daarmee zijn mijn fysieke klachten sterk afgenomen. Lichaam en geest zijn een, zeg je altijd en dat heb ik mogen ervaren. Ik wil je bedanken voor je geweldige bijdrage aan mijn genezing.
Mw. N. R.
Mw. N. R.
Lees verder
Als je last hebt van opvliegers of andere gezondheidsproblemen. zou ik Rob Groen zeker aanbevelen als acupuncturist. Hij heeft me geholpen om mijn symptomen te verminderen en mijn algemene welzijn te bevorderen; de opvliegers zijn momenteel helemaal verdwenen. Bedankt Rob Groen voor je uitstekende behandelingen.
Mw. T.A.
Mw. T.A.
Lees verder
Gedurende 1,5 jaar veel pijn in mijn bovenbeen door verharde spieren. De injecties die de huisarts erin gaf boden geen oplossing. Nadat ik onder behandeling kwam bij Rob Groen, acupuncturist, was er meteen na de eerste behandeling al verbetering merkbaar. Nu ik een aantal acupunctuurbehandelingen verder ben kan ik echt zeggen dat de pijn weg is. Ik vergeet steeds vaker dat ik pijn had. Ik beweeg meer, doe meer en heb mijn leven van voor de pijn weer terug. Van harte aanbevolen dus.
Vorige
Volgende